Sisäänkirjautuminen ja Wi-Fi vieraille

Yksityiset tiedot näkyvät vain vieraille, joilla on vahvistettu varaus.

Ilmoituksen muokkausnäkymässä lisäät sisäänkirjautumisohjeet, avain-/kooditiedot ja Wi-Fi-tiedot. Kaikki tallennetaan samalla Tallenna-painikkeella.

Vieraat näkevät nämä tiedot vasta, kun varaus on vahvistettu.

Päivitetty 6.11.2026

Oliko tästä apua?