Innsjekking og Wi-Fi for gjester

Privat info vises bare for gjester med bekreftet booking.

I annonseredigeringen legger du inn innsjekkingsinstruksjoner, nøkkel/kode og Wi-Fi. Alt lagres med samme Lagre-knapp.

Gjester ser denne informasjonen først når bookingen er bekreftet.

Oppdatert 6.11.2026

Var dette nyttig?