Incheckning och Wi-Fi för gäster

Privat information visas bara för gäster med bekräftad bokning.

I annonsredigeringen anger du incheckningsinstruktioner, nyckel/kod och Wi-Fi. Allt sparas med samma Spara-knapp.

Gäster ser den här informationen först när bokningen är bekräftad.

Uppdaterad 2026-11-06

Var det här till hjälp?