Inchecken en wifi voor gasten

Privé-informatie is alleen zichtbaar voor gasten met een bevestigde boeking.

Bij het bewerken van de advertentie voer je de incheckinstructies, sleutel/code en wifi in. Alles wordt opgeslagen met dezelfde knop Opslaan.

Gasten zien deze informatie pas wanneer de boeking is bevestigd.

Bijgewerkt 6-11-2026

Was dit nuttig?